Med et Trustbuddy lån kan du låne fra andre medlemmerTrustbuddy Lån


Hvad er et Trustbuddy lån og hvordan virker det

Et Trustbuddy lån er ikke helt ligesom andre lån. Hos Trustbuddy låner du nemlig af andre privat personer ligesom du når du låner penge af venner. Denne type lån kaldes også P2P eller person til person og tilegnet dem der pludselig har fået en uforudset udgift og ved de kommer til penge lige om hjørnet. Hos Trustbuddy kan du helt gratis låne op til kr 5.000 i 14 dage og har du behov for at låne i max perioden som er 30 dage vil du komme til at skulle tilbagebetale kr 5.970.

Hvordan ansøger man og hvad krav stilles der

For at kunne låne hos Trustbuddy kræver det at du er fyldt 20 år, at du er dansk statsborger samt at du har et mobilnummer der er registreret i dit eget navn og at du har NEM ID du skal bruge til at udfylde din ansøgning online med. En ansøgning er normalt godkendt indenfor 15 min hvor du som alle ander steder gennemgår en kreditvurdeing og blier checket op på om du er registreret i et debetor register som f.eks RKI.

Hvad vil et lån koste mig

Som udgangspunkt låner du kr 5.000 i 14 dage gratis men du kan også sagtens låne i op til 30 dage hvor du kommer til at skulle betale kr 970 oveni lånebeløbet. Beløbet du låner kunne også være mindre og du vil samtidig skulle betale mindre i rente og gebyr. Har du lånt kr 5.000 og ikke kan betale tilbage indenfor 30 dage vil et gebyr på kr 470 blive langt oveni og du vil få yderligere 30 dage til at betale lånebeløbet tilbage i.


Ansøg om et Trustbuddy lån

Lån penge kontant online - www.pengecentralen.dk