Santander lån fra Santander Consumer BankSantander Lån


Værd at vide om Santander lån

Santander lån ydes af Santander Consumer Bank er som er førene i Danmark indenfor bilfinansiering. Udover du kan have en opsparing til 1.1% i indlånsrente hos dem så yder de privatlån til dine fritidsinteresser som kunne være en ny campingvogn, mc eller måske en båd. Hos Santander kan du låne både som privat og som virksomhed til en rente der ligger et stykke under normalen for disse lånetyper. Deres hovedkvarter ligger i Madrid og de har filialer i næsten alle europæiske lande der iblandt Danmark hvor de beskæftiger 90 medarbejdere. De blev i året 2012 kåret af Euromoney til verdens bedste bank.

Sådan ansøger du og disse er kravene

For at du kan låne hos Santander så kræver det at du er fyldt 18 år og at du ikke står opført i noget debitorregister som f.eks RKI. Ansøger du om et lån som enlig skal du have en indkomst på minium kr 18.000 før skat og som par ligger dette beløb på samlet kr 35.500. Da Santander opererer i mange forskellige europæiske lande kræver de ikke som mange andre at du er dansk statsborger når bare du er statsborger i et eu medlemsland.(liste fremgår på Santander´s hjemmeside)

Hvad koster det at låne kr 100.000 ?

Låner du kr 100.000 og vælger at betale tilbage over 72 mdr som er 6 år så kommer du til at sidde for kr 1.829 om måneden og renten vil ligge på 8.3%(denne er den laveste rente og kan variere i forhold til din kreditvurdering). Den samlede kreditomkostning vil være kr 31.688 som i sidste ende betyder at beløbet du skal betale tilbage vil ligge på kr 134.688 som inkluderer stiftelsesprovision pålydende kr 3.000. Vælger du at betale samme lån tilbage over kun 4 år så vil du sidde for kr 2.538 om måneden og i sidste ende skulle nøjes med at tilbagebetale i alt kr 124.824.


Ansøg om et Santander lån

Lån penge kontant online - www.pengecentralen.dk