Robotlån - let og ligetilRobotlån Lån


Fordele ved et lån fra Robotlån

Med et Robotlån kan du låne fra kr 3.000 og helt på til kr 75.000. Den årlige rente vil ligge fra ca 40% og ned til ca 24% afhængig af hvor længe du ønsker at lade dit lån løbe. Når du ansøger hos Robotlån er det ganske simplet du behøver blot at have Nem ID klar hvor du ansøger online og du vil efter kort tid efter få svar fra Robot Lån om du er blevet bevilliget lånet.

Behandling af din ansøgning og kravene til et Robot lån

For at kunne få lov at ansøge hos Robotlån kræver det at du er fyldt 18 år og samtidig har fast der giver dig en indtægt på minium kr 150.000 før skat. De kræver som de fleste andre også at du ikke er registreret i RKI eller andet debitor register. Opfylder du disse krav er dine mulighed for at blive godkendt god og du kan derefter udfylde din ansøgning online og få dit svar kort efter.

Beløb du betaler i låneperioden

Låner du om kr 20.000 af Robot lån og du ønsker at betale lånet tilbage over 60 mdr som er 5 år så skal du betale kr 588 /mdr. Din ÅOP kommer til at ligge på 28.2%, den samlede omkostning du kommer til at have have haft når de 72 måneder er gået vil ligge på kr 35.303. Dine samlede kredit omkostninger vil derfor være kr 15.303.


Ansøg om et Robotlån

Lån penge kontant online - www.pengecentralen.dk