Minilån fra Leasy, Nyt og FleksibeltLeasy Minilån


Den største fordel ved et Leasy Minilån

Lad os starte fra begyndelsen eller rettere hvilken fordel der er den største ved det spritnye Leasy Minilån. Du har muligheden for at låne enten kr 5.000 eller kr 10.000 der som udgangspunkt kan afdrages over fra 12 mdr til 36 mdr. Det i sig selv er ikke noget nyt, det smarte er at vælger du at betale hele lånet tilbage indenfor en periode på 2 mdr(60 dage) ville du kunne låne pengene helt afdragsfrit og uden gebyrer(kunne f.eks være en mulighed til ferier eller op til jul og til køb af julegaver). Dette lån er som udgangspunkt ganske almindeligt men det smarte er at du kan slippe gratis ved at betale lånet ud indefor de 60 dage. Mange andre udbydere tilbyder samme service dog begrænset til en periode på kun 30 dage og uden mulighed for at forlænge uden det kommer til at koste dyre begyrer. Minilånet er smart på den måde at det som udgangspunkt strækker sig over en længere periode men skulle du pludselig komme til penge kan det hurtigt betales ud helt uden omkostninger.

Krav til dig & behandling af din ansøgning

Da dette lån udbydes af Leasy minilån er deres krav til dig der ansøger de samme som ved deres andre lånetyper og i bund og grund også samme krav som de fleste andre stiller. Du skal for det første være fyldt 20 år dernæst må du ikke stå opført i noget debitor register som fx RKI. Du skal sidst men ikke mindst kunne dokumentere din indtægt i form af lønseddeler og er du selvstændig kræves der at du kan fremvist din seneste årsopgørelse.

Hvad koster et lån på kr 10.000 fordelt over 36 mdr

Vælger du at låne max kr som er 10.000 og du også vælger at betale lånet tilbage over længeste periode som er 36 mdr(3 år) så vil dit lån i alt komme til at koste dig kr 15.121. Dette beløb er incl gebyrer og rater betalt over homebanking. Rentensatsen du kommer til at ligge på hedder 33.50%. Denne type lån koster altså i sidste ende det samme som de fleste andre af samme type der pt udbydes online på nettet. Den helt klare fordel ved et minilån er at du har de 60 dage til at betale lånet penge tilbage og at det så ingenting har kostet dig.


Ansøg om et Leasy Minilån

Lån penge kontant online - www.pengecentralen.dk