Kviklån fra KvikautomatenKvikautomaten Lån


Fordele ved et Kviklån fra Kvikautomanten

Med et kviklån fra Kvikautomaten kan du som deres slogan siger få kvikke penge på kontoen helt uden at nogen blander sig i hvad du skal bruge pengene til. Du kan som helt ny kunde låne op til kr 6.000 som du kan vælge at betale i op til 30 dage. Måden du ansøger på er enten via SMS eller Nem ID. Kvikautomaten kræver at du er fyldt 23 år, at du har et telefonnummer, at du er dansk statsborger, at du ikke er registreret i noget skyldnerregister og sidst men ikke mindst at du har en god privatøkonomi. Derudovre må du ikke et udestående lån hos Ferratum, der er kvikautomantens moderselskab.

Behandling af din ansøgning og krav der stilles

At ansøge om et Kviklån er noget af det nemmeste i verdenen. Denne type lån er lavet for dig der ikke gider lange ekspeditionstider og heller ikke orker at skulle læse flere dukomenter igennem for derefter at skulle vente dage på svar. Dette lån kan du ansøge om online ved kun at udfylde 5 felter eller og via sms ved blot at sende Lånebeløb, CPR, samt mobilnummer og email. Nemmere kan det vist ikke blive.

Dine i alt omkostninger på lånebeløbet fra start til slut

Vælger du at låne max som er kr 6.000 og du samtidig vælger at betale det fulde beløb tilbage 30 dage efter så vil dine samlede omkostninger ligge på kr 1.500. Ud af dette beløb vil renten som er fast ligge 23.3% og udgøre kr 1.400 samt stiftelses gebyr på kr 100.


Ansøg om et Kviklån

Lån penge kontant online - www.pengecentralen.dk