Kliklån i Samarbejde med D:E:R A/SKliklån


Hvad er et Kliklån og hvad er fordelene

Kliklån er det det nyeste produkt indenfor lånetyper. Denne gang er det i samarbejde med den gode gamle radioforretning D:E:R som senere er blevet en af den største låneudbyder herhjemme. Lånet her er super nemt at gå til og samtidig også et af de billigeste på marked(rente helt nede fra 9.9%). Du udfylder din ansøgning helt online på deres hjemmside og slutter af med at underskrive med Nem ID. Altså ingen papirer frem og tilbage og derfor heller ingen unødig lang ventetid på at få at vide om du er blevet bevilliget et kliklån.

Krav til dig og hvordan behandles din ansøgning

Kravene til dig er at du er fyldt 20 år og har fast indtægt. Du må ikke være registreret i RKI eller andet debitor register og du besidde Nem ID dette er måden du ansøger om et kliklån på. Der er ingen der stiller spørgsmål til hvad du skal bruge pengene til og du burde have dem på din bankkonto allerede dagen efter du er godkendt. Du kan låne op til kr 40.000 men husk at låner du op til max vil renten ligge på ca 26.08% i stedet for de 9.9% som låne eksemplet tager udgangspunkt i.

Hvad koster lånet dig egentlig ?

Her kan du se et eksempel på hvad et koster dig at låne kr 25.000 på et kliklån. Den faste årlige debitorrente vil ligge på mell 9.9% og 26.08% afhængig af hvor meget du hver måned vælger at afdrage med. Du kan vælge at afdrage med kr 1.217 om måneden og du vil der kunne låne til den lave rente. Vælger du at afdrage med miniumsbeløbet som er kr 557 vil renten ligge på max. Beløbene du i sidste ende kommer til at betale tilbage vil være henholdsvis kr 33.366 og 45.145. Har du råd til det, kan det derfor og som altid være en god idé afdrage et kliklån så hurtigt så muligt og sætte sig til at afdrage max beløbet på kr kr 1.217.


Ansøg om et Kliklån

Lån penge kontant online - www.pengecentralen.dk