Lidt om Ikano Lån fra IkanobankIkano Lån


Fordelene ved Ikano lån fra Ikanobank

Hos Ikanobank med et sololån kan du låne op til kr 100.000. Lånet kan vælges at betales tilbage i helt op til 60 mdr som er 5 år. For at låne skal du udfylde deres online formular og de vil efter kort tid vende tilbage omdu er godkendt til lånet eller du ikke er. For at overhovedet komme i betragtning skal din hustand indkomst ligger over kr 225.000 årligt, du skal have have fast arbejde, pensioneret eller være på efterløn og sidst men ikke mindst må du ikke være registreret i et debitor register som f.eks RKI.

Behandling af ansøgning og krav

For at anmode om et Ikano lån skal du udfylde deres formular online som ligger på deres hjemmeside. Du skal derefter indsende dine private informationer som årsopgørelse samt seneste 3 lønseddeler. Du vil efter kort tid på email få at vide om du har fået godkendt lånet eller ej. Hos Ikano er det pt ikke muligt at anmode om lån via Nem Id så sagsbehandling kan derfor tage lidt længere tid end hos andre udbydere på marked.

Beløb du betaler fra start til slut

Søger du om et lån pålydene kr 50.000 og du ønsker at betale dette tilbage over 60 mdr eller 5 år så ville du skulle betale kr 1.266 /mdr. Din ÅOP vil ligge på 19.4% og det de samlede omkostninger/beløb du kommer til at have betalt tilbage når de 60 måneder er gået til være kr 75.485. Dine samlede kreditomkostninger på et Ikanolån være kr 25.485.


Ansøg om et Ikanolån

Lån penge kontant online - www.pengecentralen.dk